Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

marți, 6 septembrie 2016

Afrodisiacul naturii - schinduful

Afrodisiacul naturii - schinduful

Schinduful este o planta erbacee anuala, originara din zona Marii Mediterane. Face parte din familia leguminoaselor. Tulpina ramificata, cilindrica, poate ajunge la maximum 75 cm inaltime. Frunzele sunt alterne, trifoliate.
Denumire stiintifica: Trigonella foenum graecum
Denumire populara: sfindoc 

Prezentare: Schinduful este o planta erbacee anuala, originara din zona Marii Mediterane. Face parte din familia leguminoaselor. Tulpina ramificata, cilindrica, poate ajunge la maximum 75 cm inaltime. Frunzele sunt alterne, trifoliate. Florile au culoare usor galbuie sau liliachie si apar in lunile iunie si iulie. Fructul de schinduf este o pastaie cu boabe brun-galbui. Schinduful are un miros specific, puternic. Poate fi intalnit, ca buruiana, prin semanaturi, dar se si cultiva pentru nutret sau chiar pentru intrebuintari in bucatarie. 

Schinduful este una dintre cele mai vechi plante medicinale, fiind utilizat, de multa vreme, nu numai in tratamente umane, ci si veterinare. Pentru obtinerea de preparate medicinale se prelucreaza semintele, care se recolteaza cu tot cu pastai, atunci cand acestea au ingalbenit. Se prepara decoct, pulbere, extracte, potiuni, cataplasme.
Substante active importante: saponine, trigonelina, colina, saruri minerale, glucide. Semintele de schinduf sunt foarte bogate in proteine, avand o concentratie de nu mai putin de 25% din acest compus. De asemenea, sunt bogate in ulei gras si
lecitina.

Intrebuintari: sub forma de cataplasme sau de bandaje, schinduful se utilizeaza in tratarea unor afectiuni dermatologice, cum ar fi plagile, ranile ulcerate, furunculozele. Este recomandat anemicilor, celor care n-au pofta de mancare, celor care scad in greutate, rahiticilor, astenicilor, diabeticilor. Preparatele pe baza de schinduf dau rezultate si in tratarea impotentei si a frigiditatii.
Schinduful revitalizeaza intregul organism, fiind un agent de resuscitare a celor mai importante functii ale acestuia. 
Cu toate acestea, schinduful este deosebit de remarcat pentru abilitatea sa de a imbunatati performantele sexuale la barbati. Cercetatorii nu sunt in totalitate siguri cum functioneaza, dar presupunerea lor este ca acesta creste hormonii masculini prin eliberarea de saponine. Saponinele sunt fitochimicale gasite in multe plante care transporta o mare varietate de beneficii pentru sanatate.
In zilele noastre oamenii au nenumarate optiuni la alegere atunci cand isi doresc putin ajutor in dormitor. In loc sa alegeti diverse produse farmaceutice care pot prezenta efecte secundare grave, intorceti-va privirea spre una dintre cele mai bune alternative oferite de Mama Natura si o sa fiti surprins.
Cercetarile, efectuate de catre Centre for Integrative Clinical and Molecular Medicine, a demonstrat ca barbatii care au consumat extras de schinduf de doua ori pe zi, au observat o transformare importanta in viata lor sexuala. Studiul a durat 6 saptamani si a aratat o crestere de aproape 30% a performantelor sexuale, in comparatie cu un grup placebo.
Combinat cu o 1/2 lingurita cu nucsoara pe zi, mareste durata actului sexual.
Barbatii care au o viata sexuala regulata, in general, sunt mai sanatosi, mai fericiti si traiesc mai mult. O viata sexuala activa va poate scuti de stres, poate imbunatati functia imunitara, sanatatea inimii, calitatea somnului, reduce riscul de cancer de prostata si imbunatateste stima de sine.
Comanda produsele Schinduf clik aici
Beneficiile testosteronului
Datorita reputatiei schindufului pentru cresterea testosteronuului, acesta este acum inclus ca ingredient principal in suplimentele de testosteron. Multe dintre aceste suplimente sunt comercializate in primul rand pentru barbatii care doresc o crestere a masei musculare si reducerea grasimii corporale. Nivelurile crescute de testosteron natural promoveaza un nivel ridicat de energie, sanatatea inimii, controlul greutatii si a masei musculare.


Alte beneficii : Au existat cercetari ample a schindufului in tratarea diabetului zaharat. A fost demonstrat ca scade colesterolul din sange, trigliceridele, nivelurile de glucoza din sange si ca poseda proprietati anti-cancer.
Schinduful a fost de asemenea utilizat pentru a trata:
-Infectii
-Inflamatii (artrita)
-Rani
-Diaree
-Ulcere stomacale

Efecte secundare : Schinduful sa dovedit a fi sigur si eficace. De fapt, chiar si mamele care alapteaza il pot utiliza pentru a creste productia de lapte. Una dintre cele mai putine efecte adverse posibile ale schindufului este un miros al urinei a "sirop de artar". Nu prezinta riscuri pentru sanatate.
Comanda produsele Schinduf : clik aici

SURSA : http://www.supereva.ro/info.asp?id=9097


          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu