Quantcast

Nanoxyn

nanoxyn.ro

Sanatate pentru prieteni feed

Translate

luni, 3 iulie 2017

Tehnologie moderna-case inteligente


                               case-smart.ro 

 Magazin online specializat in comercializarea de echipamente inteligente pentru case inteligente. Suntem distribuitori oficiali in Romania pentru brandurile Livolo, Broadlink, Fibaro, Orvibo. Comercializam toata gama de intrerupatoare inteligente cu touch Livolo, precum si Broadlink. Aceste intrerupatoare inteligente din sticla cu touch pot fi controlate cu ajutorul telecomenzilor Livolo sau cu ajutorul telefonului mobil. 
 Categoriile de produse disponibile sunt: 
Intrerupatoare cu touch din sticla
Prize din sticla
Prize media
Telecomenzi
Senzori si Huburi
Intrerupator si priza


                                     case-smart.ro 


Pachetul include O centrala FIBARO Home Center Lite Un senzor de miscare Un senzor de fum Un senzor de inundatie Un senzor de usa/fereastra O priza inteligenta 

Telecomanda cu touch screen Livolo, te ajuta sa manageriezi pana la 10 surse de lumina, poti crea scene sau poti sa reglezi intensitatea luminii cu functia dimmer.Telecomanda cu Touch Screen VL-RMT-04, poate fi actionata prin atingere, cu ajutorul acesteia controlati luminile, draperii electrice, usile de garaj electrice din casa dumneavoastra. Functioneaza impreuna cu intrerupatoarele LIVOLO care au functia wireless/remote. Prezentarea generala a functiilor telecomenzii: setari pentru 3 camere, control de pana la 27 dispozitive din casa, 6 optiuni de setare a scenelor, reglarea intensitatii luminoase ( functie dimmer)