Quantcast

Nanoxyn

nanoxyn.ro

Sanatate pentru prieteni feed

Translate

marți, 3 ianuarie 2017

Hair-plus-solutia pentru par rar

                         hair-plus.ro 

                         hair-plus.ro
Plus este un produs inovator in materie de concealere pentru par rar sau inceput de calvitie. Plus este un produs bazat pe microfibre din keratina organica, imbunatatita cu vitamina E si pigmenti minerali. Aplicarea produsul se face pe parul spalat si uscat, iar microfibrele continute de Plus se ataseaza de firele de par, creand astfel volumul, densitatea si textura necesara pentru ca parul utilizatorului sa arate sanatos si plin de volum.         Aplicarea dureaza doar cateva secunde iar rezultatul este instant. Produsul se adreseaza tuturor persoanelor cu par rar, subtire sau inceput de calvitie, indiferent de varsta, sex sau tip de par. Dupa aplicare, utilizatorul poate folosi orice alt produs pentru fixare sau coafare (fixativ, gel, spuma, ceara de par).
      Suntem o companie cu capital 100% roman, in plina expansiune ce doreste sa aduca pe piata romaneasca doar produse inovatoare, organice, sub marca Plus, incercand in acelasi timp sa educe cumparatorul, facandu-l sa fie responsabil cu sanatatea si aspectul sau fizic. Plus Additional Hair SRL este singura companie din Europa de est care detine dreptul asupra marcii si de comercializare a produsului. 
 Selling in AT, BE, BZ, BR, BG, HR, CY, CZ, DK, EE, FI, FR, DE, GR, HU, IN, IE, IT, JP, LV, LT, LU, MT, MD, NL, PL, PT, RO, SC, SK, SI, ES, SE, GB, US
                           hair-plus.ro 

                           hair-plus.ro 

                            hair-plus.ro 

                           hair-plus.ro