Quantcast

Sanatate pentru prieteni feed

Translate

sâmbătă, 1 octombrie 2016

Produse 100% originale la pret mic

               buybrands.eu
Magazin online deja cu vechime in Romania. 
Noi facem ca luxul sa devina accesibil oricui. Nu are rost sa aruncati cu banii pe fereastra cumparand din magazinele cu adaosuri astronomice, unde vanzatoarele sunt plictisite si arogante iar in pretul produselor sunt incluse chiriile imense platite de magazinele din zonele de fite. Nu mai vorbim de timpul pretios economisit si de alti bani salvati prin efectuarea cumparaturilor din fata calculatorului.
Comercializam :
                             -cadouri utile
                             -haine si accesorii de firma
                             -articole promotionale
                             -mobilier de serie mica
                             -articole pentru casa
                             -produse pentru copii 
                             -etc. 
Suntem prezenti pe toate platformele importante de comert electronic, atuurile noastre fiind increderea pe care am castigat-o din partea clientilor, preturile cele mai bune de pe piata si cresterea constanta a vanzarilor, fara niciun regres in ultimii ani.

CATEGORII PRODUSE
Toate produsele sunt 100% AUTENTICE , fiind livrate in amabalajul original, oferit de producator marcat cu insemnele brandului respectiv, toate au etichete originale (holograma sau certificat de autenticitate unde este cazul).
Livrare intre 24 de ore si 7-10 zile.
     
                      buybrands.eu
                


            buybrands.eu

Player BREMEN pentru bicicleta, model Sound Rider, difuzor de calitate, radio FM, conexiune prin cablu, jack de 3,5 mm, compatibil cu USB-uri 2.0, citeste fisiere MP3, WMA, contine cititor de carduri TF/Micro SD, căști, baterii reîncărcabile, dimensiuni 9 x 4 cm, 0,133 kg, player bicicleta, 0406230.

player