Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

duminică, 18 septembrie 2016

Magazin naturist online-sanatate pentru prieteni

                                        plantum.ro

Alimente 100% Naturale

Numeroase produse naturale benefice pentru sanatatea ta. Alimentele prezente pe site-ul Plantum.ro sunt substante sau produse care servesc ca hrana oamenilor, unele sunt consumate ca atare altele necesita o pregatire prealabila (termica sau amestec cu ingrediente).
Alimentele sunt cele de baza, dulciuri, bauturi, mirodenii, substante care imbunatatesc gustul sau substante care servesc la conservarea lor.


Miere de albine și produse apicole naturale.

 Apiterapia este o forma de prevenire si vindecare a afectiunilor cunoscuta inca din Antichitate. Mierea, polenul, laptisorul de matca sau propolisul reprezinta unele dintre produsele care ar trebui consumate in mod periodic pentru o sanatate de fier. Ele contribuie la intarirea sistemului imunitar, astfel ca, persoanele care consuma in mod constant produse apicole sunt, in general, evitate de afectiuni de orice tip. Totodata, aceste produse sunt indicate si pentru uzul cosmetic, ca alternativa naturala de infrumusetare sau tratament pentru diverse aspecte negative ale pielii.

                                        plantum.ro

Produse cosmetice naturiste pentru pielea si corpul tau

Produsele cosmetice sunt produse importante, de larg consum, cu un rol esenţial in viaţa fiecaruia: in afara produselor cosmetice "traditionale", precum produsele de machiaj si parfumurile, acestea includ şi produse de igiena personala, cum ar fi produse de ingrijire a dintilor, sampoane si sapunuri.


                                                    
                                                     plantum.ro



Produse naturiste pentru Intimitatea Cuplului

Produse 100% naturale pentru siguranta si confortul intim de care aveti nevoie. Aici puteti gasi remediul natural in tratarea afectiunilor de care suferiti. Multe persoane considera problemele de intimitate ca fiind foarte delicate. Fericirea in cuplu inseamna o zi inceputa cu zambetul pe buze!

Produse naturiste pentru copii

Produse destinate copiilor ce constau in tratamente pe baza de plante. Acestea sunt perfecte pentru imbunatatirea alimentatiei copilului si prevenirea racelilor nedorite. Ingredientele ce intra in compozitia acestor produse sunt de cea mai buna calitate. Printre aceste se numara mierea, siropul de catina si de muguri de pun sau de brad.

Produse destinate relaxarii si destinderii. Acestea constau in toate elementele necesare formarii unei atmosfere ideale pentru o zi (sau seara) linistita. Alege produsele perfecte pentru gustul tau si  nu ezita sa te rasfeti!


                                   plantum.ro

Gama larga de suplimente alimentare cu eficacitate ridicata in ameliorarea mai multor afectiuni

Suplimentele alimentare reprezinta produsele alimentare al caror scop este sa completeze dieta normala si care sunt surse concentrate de nutrienti sau alte substante cu efect nutritional ori fiziologic, separat sau in combinatie, comercializate sub forma de doza, cum ar fi: capsule, pastile, tablete, pilule si alte forme similare, pachete de pulbere, fiole cu lichid, sticle cu picurator si alte forme asemanatoare de preparate lichide sau pulberi destinate consumului in cantitati mici, masurabile.


Soluții și remedii naturiste pentru slăbire și detoxifiere

După o perioadă destul de grea pentru digestie (perioada Sărbatorilor de iarnă), corpul tinde să fie mai greoi, lipsit de energie și cu câteva kilograme în plus. Pentru a te asigura că vei reveni la o siluetă de invidiat, este important să apelezi la produse naturale și de incredere, care să aibă grijă de organismul tău. Ai grijă de tine cu ajutorul produselor naturiste!

 Produse pentru Uz Extern

Aceste produse contin ingrediente active si naturale care sunt destinate uzului extern. Ele pot ameliora diverse rinite, alergii si infectii. Natura este cea mai buna solutie pentru orice problema ai avea, asa ca nu ezita sa o alegi de fiecare data cand esti in impas!

Produse destinate uzului casnic

Produse special create pentru a fi un ajutor esential in casa. Acestea sunt usor de folosit si incredibil de practice. De asemenea, depozitarea lor nu reprezinta o problema. Alege modelul tau preferat si descopera cat de indispensabil va deveni pentru casa ta!


                           plantum.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu