Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

luni, 29 august 2016

Produse pentru amenajari interioare




CATEGORII PRODUSE
                                                      
  1. Covoare
  2. Travese
  3. Mochete
  4. Perdele si draperii
  5. Textile
  6. Tapet
  7. Hamace
  8. Presuri
  9. Gazon Ornamental
  10. Plinte


Produse de amenajari interioare pentru gusturi diverse si bugete variate. Colectiile de baza ale magazinului le reprezinta covoarele, perdelele si draperiile, alaturi de care Atria.ro ofera clientilor si o gama larga de textile, accesorii si alte produse de decoratiuni interioare destinate crearii unei ambiante cat mai placute: 
-galerii pentru perdele si draperii, prosoape, halate de baie, covorase de baie, paturi, cuverturi, lenjerii de pat, fete de masa, seturi de bucatarie, traverse mocheta, autocolante pentru pereti, mobila si ferestre, tablouri, postere si altele. 
Construit pe experienta de peste 15 ani in comercializarea produselor pentru amenajari interioare, magazinul Atria.ro a fost un succes de la bun inceput. Succesul lui se bazeaza pe urmatoarele:
 • gama de produse moderne si de calitate, la preturi accesibile, in permanenta extindere; 
• sistemul de livrari bine pus la punct, cu livrari la nivel national prin curier rapid. Stocurile de produse asigura continuitatea colectiilor si o livrare prompta. 
• serviciul profesionist de client service, un operator bine pregatit stand la dispozitia clientilor pentru informatii suplimentare, indrumare si detalii legate de comanda si livrare;
 • un brand prietenos, indragit de clienti inca de la inceput


                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu