Quantcast

Sanatate pentru prieteni feed

Translate

joi, 10 martie 2016

Solutii de filtrare apa

                            filtro.ro

Magazin exclusiv online care comercializează sisteme de filtrare a apei potabile, dar și soluții de filtrare anticalcar și a apei de duș. De asemenea, avem și o gamă completă de consumabile și accesorii pentru sistemele de filtrare comercializate. 

Ne-am propus să selectam cu atenție numai produse de calitate, cu un design modern și la prețuri accesibile. Țelul nostru este să aducem în casa fiecărei persoane o apă perfectă la un preț accesibil. 

Suntem prompți și serioși, lucrăm cu stocuri proprii și oferim clienților noștrii informații complete, de luni până vineri între 9:00 - 19:00. 

Orice comandă plasată este preluată în cel mai scurt timp iar livrarea coletelor se face prin curierat rapid, în 24-48 de ore în principalele orase și 48-96 de ore oriunde în țară. Am selectat și testat cu atenție fiecare produs pentru a ne asigura că respectă standardele de calitate superioară. Oferim o garanție extinsă de 3 ani de zile pentru sistemele de filtrare comercializate. 

Produsele FILTRO.ro se adresează tuturor persoanelor care dețin o locuință și doresc să obțină o apă de calitate direct acasă, la costuri foarte mici. 


FILTRO se mai adreseaza si persoanelor care doresc sa adopte un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie echilibrata si o viata activa sustinuta prin sport.

CATEGORII PRODUSE
                                                      
  1. Filtre pentru bucatarie
  2. Filtre pentru baie
  3. Consumabile 
  4. Accesorii

                        
                                      filtro.ro