Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

duminică, 31 ianuarie 2016

Energie si vitalitate-Tonic regal

                           
Tonic regal


Viata de astazi se desfasoara in viteza, trebuie sa luam decizii rapide, avem parte de stres, ne consumam fizic si psihic, astfel ca avem mereu nevoie de energie. Iar una dintre cele mai bune surse este natura, alimentele naturale. Produsele stupului sunt recunoscute pentru efectele lor tonice, energizante, hranitoare si chiar vindecatoare. Compania noastra,Apiland, a lansat un nou produs unic, un cocktail de substante benefice, Tonicul regal. Acesta contine ginseng si laptisor de matca bine dozate, amestecate in miere naturala.

Ginsengul este un ingredient-minune, care vine din China, unde este cunoscut si utilizat cu succes de peste cinci milenii. Se spune despre aceasta radacina ca tonifica, da forta organismului si ca e un remediu general, un adevarat panaceu universal. I se spune „radacina vietii”, caci este o planta medicinala care da viata si energie vitala celui care il consuma. Stimuleaza sistemul nervos central si periferic, creste imunitatea generala, intareste sistemul cardiovascular si regleaza sistemul hormonal. Echilibreaza metabolismul, regleaza colesterorul, tensiunea si glicemia, combate oboseala si surmenajul, incetineste imbatranirea corpului, previne dereglarile sexuale si, mai mult, sporeste potenta si fertilitatea.
Laptisorul de matca este unul dintre cele mai importante produse ale stupului. Este alimentul cu care se hraneste matca, regina stupului, de-a lungul intregii sale vieti. De fapt, datorita acestui laptisor, o larva se transforma in regina. Faptul ca regina se hraneste doar cu laptisor de matca ii permite sa traiasca de aproximativ 50 de ori mai mult decat o albina lucratoare si sa depuna in fiecare zi peste o mie de oua. Pentru a putea face aceste lucruri, are nevoie de energie si de o sanatate perfecta, iar aceste lucruri le obtine gratie laptisorului de matca.
Laptisorul de matca contine foarte multi nutrienti deosebit de importanti. Pe langa vitamine (mai ales cele din grupa B), minerale, aminoacizi esentiali si proteine, contine acetilcolina (e singura sursa naturala a acesteia). Acetilcolina e foarte importanta in transmiterea influxului nervos la nivel celular. Laptisorul contine si acid 10-HDA, care are puternice efecte antibacteriene, antifungice si antivirale, elimina radicalii liberi, creste imunitatea si rezistenta organismului si are efecte anticancerigene si antitumorale. Datorita acestor substante, laptisorul de matca are efecte chiar si in cazul unor boli grave, cum sunt bolile degenerative de felul sclerozei multiple, dementei senile sau bolii Alzheimer. De asemenea, stimuleaza celulele stem, ceea ce permite organismului sa se regenereze. Desigur, efectele vindecatoare sunt mult mai multe, de exemplu in unele afectiuni precum hipertensiunea, ulcerul, diabetul, hepatita. Laptisorul de matca ajuta si in cazul reumatismului, artritelor, afectiunilor osoase (osteoporoza, fracturi), regleaza nivelurile de trigliceride si colesterol, tensiunea arteriala, protejeaza inima si aparatul cardiovascular, prevenind infarctul miocardic.

Mierea este binecunoscuta pentru proprietatile sale benefice organismului uman. Iar atunci cand este naturala si obtinuta din flori care cresc in regiuni nepoluate, efectele sale sunt cu atat mai importante.
Tonicul regal imbina efectele miraculoase ale acestor trei componente: ginseng, laptisor de matca si miere, reusind sa ajunga la o eficacitate maxima. Tonicul regal ne ajuta sa prevenim si sa luptam cu virozele si cu racelile, precum si cu afectiuni mult mai grave. In plus, ne ajuta memoria, capacitatea de concentrare intelectuala si ne creste rezistenta fizica, imbunatatindu-ne in acelasi timp starea generala a organismului. Este foarte util si celor care au probleme legate de infertilitate, frigiditate si impotenta, regland functiile sexuale si actionand ca un energizant si afrodiziac.
Pentru cele mai bune efecte, trebuie sa alegeti apicole de calitate!
                              

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu