Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

duminică, 31 ianuarie 2016

Sanatate cu produse apicole

                               apiland.ro
                               


Albinele au apărut pe pământ odată cu florile. Iar odată cu florile și albinele, au apărut și produsele apicole, alimente vii cu virtuți terapeutice absolut extraordinare: mierea, polenul, păstura, lăptișorul de matcă, propolisul. Cel mai vizibil și frecvent efect al apicolelor este faptul că ne ajută să ne întărim imunitatea, să înlăturăm stresul, să ne regăsim energia și vitalitatea pentru a putea face față provocărilor cotidiene.
Apiterapia este de fapt felul prin care albinele au grijă de noi.  Apiterapia ne stimulează forța vitală, ne alină durerile, ne ajută să ne vindecăm și întreținem sănătatea, pe o cale cu totul naturală.
Apiland® vă propune produse apicole în forma lor pură, crudă, neprelucrată, așa cum ne sunt oferite de natură, pornind de la ideea că orice produs, are astfel o eficiență terapeutică maximă. 
Vă invităm să gustați Apicole de Excepție din Transilvania, de o savoare surprinzătoare și cu efecte uimitoare asupra sănătății!
Apiland este o companie cu capital privat romanesc, prezenta pe piata incepand cu anul 2002, fiind leader de piata in domeniul produselor apicole. Este o companie care produce, comercializeaza, ambaleaza cea mai variata gama de produse apicole.

CATEGORII PRODUSE

                       
Informatii despre comenzile online: 
- Livrare gratuita pentru comenzile de peste 200 RON. 
- Livrarea se face in termen de 2-4 zile lucratoare oriunde in tara, de Luni pana Joi.
- Modalitati de plata acceptate: ramburs sau plata cu cardul.



                           

Pastura - Hrana albinelor, benefica pentru om

Pe masura ce ne interesam de domeniul apicol descoperim produse noi ale stupului, despre care nu auzim prea multe in viata de zi cu zi. Asta nu inseamna ca nu sunt valoroase, ba dimpotriva! Pastura, de pilda, numita si „painea albinelor”, este un amestec de polen, miere si fermenti lactici. Ea reprezinta alimentul de baza al albinelor. Fermentii lactici continuti sunt produsi de anumite enzime care traiesc in mierea stomacala pe care albinele o regurgiteaza in vederea „fabricarii” pasturii.
Albinele pregatesc aceasta hrana in celulele de ceara ale stupului. Pastura are un gust dulce-acrisor, datorita aciditatii sporite, si un bogat continut de proteine si glucide. Contine, de asemenea, aminoacizi, vitamine si fermenti. Are mai putine proteine decat polenul, intr-adevar, insa acestea sunt mult mai usor asimilabile de catre organism. Pe de alta parte, are mai multe zaharuri simple, vitamine (mai ales C, E, K, provitamina A), enzime si aminoacizi decat polenul. In plus, are un important continut de seleniu, ceea ce o face sa fie un bun detoxifiant. Faptul ca este asimilata mai usor de organism ne permite sa ne bucuram de toate principiile active pe care le contine.
Păstura
  • Ajută la detoxifierea organismului
  • Protejează ficatul și tubul digestiv
  • Reduce colesterolul din sânge
  • Previne și tratează anemiile
  • Întărește sistemul imunitar
Pastura este indicata tuturor celor care au afectiuni digestive, de la constipatie cronica, enterocolite sau colite de fermentatie pana la tranzit intestinal dereglat sau boli ale colonului. E foarte utila si celor cu probleme la ficat, inclusiv bolnavilor de hepatita acuta sau cronica sau de ciroza. Ajuta chiar si in cazul stresului, al reumatismelor si al anemiei. Nu in ultimul rand, pastura e folositoare si in domeniul esteticii si al frumusetii, caci hraneste pielea. O intalnim ca ingredient al mastilor cosmetice, in combinatie cu laptisor de matca, miere si extracte de flori.
Descoperiti beneficiile acestui minunat produs al stupului, pastura, care se gaseste si in portofoliul Apiland. Pentru cele mai bune efecte, trebuie sa alegeti apicole de calitate!
                                

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu