Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

marți, 22 septembrie 2015

Sanatate cu condimente

                                   vitamix.ro
Intr-o lume in care o mancare trebuie sa arate bine vizual si trebuie sa aiba si un gust placut, bucatarii folosesc doar alimentele strict necesare pentru pregatirea meniului. De multe ori alimentele nu primesc creditul meritat, iar condimentele sunt folosite doar pentru aroma.
V-ati gandit vreodata ca aceste condimente au efecte benefice asupra sanatatea voastra? Cele 4 condimente mentionate mai jos sunt esentiale in dieta voastra.
1, Turmeric
Turmericul este un condiment folosit mai ales in bucatariile din India. Este cunoscut mai ales pentru proprietatile sale de stimulare a memoriei, pentru efectele lui benefice asupra digestiei, pentru puterile antiinflamatorii si pentru efectul asupra sanatatii cardiovasculare.
2, Seminte de chimen
Daca aveti probleme cu sistemul vostru imunitar si din aceasta cauza ajungeti de foarte multe ori la medicul vostru, ar fi bine sa apelati la niste alimente care intaresc sistemul imunitar. O salata sanatoasa de exemplu care contine seminte de chimen negru va poate ajuta foarte mult.
3, Piperul negru
Piperul contine antioxidanti deci previne cresterea tumorilor de cancer. Pe langa antioxidanti mai contine vitamina A si vitamina C si ajuta la combaterea depresiei.
4, Ghimbirul
In zilele noastre multe persona dintre voi apeleaza la diete de slabire nesanatoase. Din aceasta cauza multe persoane au probleme digestive: greata, indigestie, dureri de burta, etc. Ghimbirul poate fi folosit si ca un condiment, care va ajuta in toate problemele mai sus mentionate.
Folosind condimentele de mai sus puteti sa preveniti mai multe boli serioase si mancarurile voastre o sa aiba un gust mult mai placut.
                                    vitamix.ro
vitamix.ro

vitamix.ro

SURSA : http://www.vitamix.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu