Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

joi, 24 septembrie 2015

Cum controlam nivelul de colesterol

            Comisioanele obtinute din vinzarea produselor din magazinele online de pe acest site sunt folosite pentru tratamentul bolilor de care sufera fratele meu : schizofrenie, diabet, hepatita C, cancer ficat, cancer colon



                   32627
Colesterol Control, 60 comprimate, Alevia (Alevia) Sanatate si vitalitate
Recomandari Alevia Colesterol Control : Pentru persoanele care au fost depistate cu nivel crescut de colesterol si trigliceride.
Compozitie Alevia Colesterol Control : Guggul 200mg (12% guggulsterone), Usturoi 60mg (Allium sativum extract 92%), Anghinare 50mg (Cynara scolymus 2,5% cinarina), Samburi de struguri 20mg (Vitis vinifera extract 5:1)
Descriere Alevia Colesterol Control :
Preparatul contine extracte standardizate de usturoi, guggul si anghinare, cele mai cunoscute si valorizate plante care contribuie la scaderea colesterolului LDL (cel rau). Guggulul este alternativa naturista cea mai folosita in lume fata de medicamentele clasice. Studiile arata ca poate scadea colesterolul total cu 15 pana la 27 procente. Cercetatorii au descoperit ca guggulul actioneaza (1) prin stimularea ficatului pentru a metaboliza sau arde excesul de grasimi s (2) prin inhibarea colesterolul produs de ficat. Usturoiul, asa cum sugereaza peste 250 de studii, protejeaza sistemul cardiovascular prin scaerea colesterolului, a trigliceridelor si inhibarea formarii cheagurilor. Anghinarea detoxifica organismul si scade la randul sau nivelul colesterolului in sange. Iar extractul standardizat de seminte de strugure distruge radicalii liberi, responsabili de imbatranire si multe dintre problemele inimii. Numar comprimate 60.
Mod de administrare Alevia Colesterol Control : 1 comprimat de 3/4 ori pe zi.
 pret: 23.9 RON
 id produs: 32627
Cumpara acum :click aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu