Quantcast

Nanoxyn

nanoxyn.ro

Sanatate pentru prieteni feed

Translate

sâmbătă, 1 august 2015

Vedere clara cu lentile de contact


                                        konvayo.com

LENTILE DE CONTACT -
AIR OPTIX® AQUA MULTIFOCAL

În jurul vârstei de 40 de ani, ochii noștri își pierd abilitatea din trecut de a se concentra asupra obiectelor apropiate.  Această condiție, numită prezbiopie, nu poate fi evitată, dar poate fi corectată prin lentilele de contact AIR OPTIX® AQUA Multifocal. 

     Prin designul unic “Precision Profile”  al AIR OPTIX® AQUA Multifocal, lentilele de contact funcționează împreună cu funcția naturală binoculară a ochiului pentru o vedere clară, neîntreruptă, atât de aproape, cât și la distanță.


Aproape:
Permite o vedere clară pentru cele mai mari provocări -  citirea formatelor mici, astfel încât să reveniți la acuitatea vizuală din trecut,fără a mai fi nevoie să vă luptați cu lecturarea.
                               
Intermediară:
Permite ochilor tai să facă tranziții netede remarcabile , de la vederea de aproape, la cea de la distanță.  Acest design valabil pentru toate distanțele, face ca distingerea obiectelor aflate la un nivel mediu, de exemplu,  a calculatoarelor, să fie ușoara din nou.

La distanță:
Permite o vedere la distanță clară, fără estompare sau denaturare, chiar și atunci când conduci. Lentilele de contact sunt calibrate cu atenție , astfel încat și cei care nu necesită asistență în ceea ce privește vederea la distanță  îi pot purta în siguranță.
konvayo.com 

 konvayo.com 

                                                 
                                            konvayo.com 
 Comisioanele obtinute din vinzarea produselor din magazinele online de pe acest site sunt folosite pentru tratamentul bolilor de care sufera fratele meu : schizofrenie, diabet, hepatita C, cancer ficat, cancer colon