Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

vineri, 5 iunie 2015

Produse certificate bio

                              republicabio.ro
                   
La Republica BIO aducem doar produse CERTIFICATE BIO, adică acele produse verificate de un organism independent acreditat, care are grijă ca normele legale ale agriculturii sau producţiei organice, bio, sau eco (sub legea U.E. înseamnă acelaşi lucru) să fie respectate. 

                                       republicabio.ro


RepublicaBIO.ro este un website care aduce într-un singur loc tot ce poate fi CERTIFICAT BIO înainte să ajungă pe rafturile unui magazin: mâncare, suplimente nutritive, cosmetice, detergenţi, seminţe, etc. 

Avem peste 2.000 de produse pe care le livrăm din stoc, în 24 de ore.Asigurăm gratuitatea transportului pentru comenzi mai mari de 150 de lei. 

Punem mare preţ şi atenţie pe serviciile pentru clienti. Până acum, mulţumită acestui lucru nu am avut comenzi returnate iar rata de recurenţă este bună. 

Publicul ţintă principal căruia ne adresăm este format din viitoare mămici şi mămici cu copii mici, vegetarieni, vegani, raw vegani şi consumatori de BIO. 

La Republica BIO ajung cei care caută un loc unde să-şi poată face cumpărăturile departe de grija ingredientelor suspecte de pe etichete sau a substanţelor toxice, ascunse. Un loc în care o mămică, o viitoare mămică şi nu numai, poate să cumperi fără grijă ce-i mai bun şi mai curat pentru ea şi pentru cei dragi. 

Am inceput sa devzoltam propriile produse bio sub marca "Republica BIO", primul dintre acestea fiind: "Ulei de Cocos Republica BIO", un ulei extravirgin, presat la rece produs în Sri Lanka şi ambalat în Germania pentru Republica BIO. Este cel mai bun ulei de cocos de pe piaţa românească. 

                              republicabio.ro                                                                
PRODUSE DIN GAMA :

republicabio.ro
                                 republicabio.ro

                                             republicabio.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu