Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

miercuri, 3 iunie 2015

Dispozitiv ce poate reface fizic tesutul nervos


                                   aimgroup.ro%20                                                          

                               //event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=4279276e3&unique=17367fae2&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.aimgroup.ro%252F

Aimgroup.ro• Dispozitivele produse de AIM Group reprezintă rezultatele studiilor și experimentelor desfășurate de un grup de cercetători români, în colaborare cu câțiva specialiști străini. Aceste tehnologii sunt unice în România prin faptul că produc efecte holistice (armonizarea ființei umane pe toate nivelurile sale), îmbunătățesc substanțial performanțele intelectuale, contribuie la ameliorarea și chiar vindecarea unor probleme grave de sănătate (precum cele legate de inimă, creier, aparat digestiv, cancer, etc.). 

• Dispozitivul MIND SYNERGY produs de AIM Group este o tehnologie folosită cu succes în întreaga lume și mai ales de către membrii MENSA (organizație internațională non-profit a oamenilor cu un IQ mult peste medie, membrii ei clasându-se printre primii 2% la testele de inteligență folosite de organizație. Bazele acestei organizaţii au fost puse în 1946 la Oxford, Anglia). Este cea mai eficientă tehnologie pentru relaxare, eliminarea stresului și îmbunătățirea performanțelor intelectuale. 

• AIM Group se remarcă de asemenea prin faptul că produce singurul dispozitiv cunoscut în lume care poate reface fizic țesutul nervos – BIO SYNERGY. 

• Disponibilitate - aparatele sunt mereu disponibile pe stoc. 

Aimgroup.ro
PRODUSE :














MAGAZIN
                                             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu