Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

marți, 26 mai 2015

Magazin online cu lenjerie de dama si barbati


                                     

                            

                                   
Astratex.ro este unul dintre magazinele online detinute de Astratex Ltd. , localizata in Cehia. Magazinele noastre virtuale activeaza in mai multe tari europene, cum ar fi Cehia, Sovacia, Romania si Ucraina. Astratex a inceput comertul on-line inca din 2001, cand magazinul functiona ca un supliment al celui traditional. Din anul 2005, vindem exlusiv online. Toate magazinele Astratex au acelasi stoc, depozitul aflandu-se in Cehia. Se intinde pe 1.500 de m2 si depoziteaza peste 1500 de tipuri de bunuri, incluzand peste 60,000 de produse. Tot ce vedeti pe site este disponibil pe stoc. Aici sunt impachetate comenzile si sunt trimise catre dumneavoastra






 De ce sa cumparati de la noi?

- Avem o vasta selectie de lenjerie de calitate
- Va oferim marimi la sutiene de la 65A pana la 110E si chiloti de la marimea S la XXXL
- Toate produsele sunt pe stoc
- Cumparaturile care depasesc 230 RON beneficiaza de transport gratuit
- Sunteti informat gratuit pe email despre reducerile, promotile si noutatile noastre
- Odata inregistrati, clientii primesc 8% din valoarea produselor in asa numita Pusculita (la urmatoarea comanda veti plati cu 8% mai putin sau ii folositi la o alta comanda)


 

LENJERIE PENTRU FEMEI

Lenjeria superba oferita de Astratex va face orice femeie sa se simta frumoasa. Croielile atent selectate iti vor evidentia punctele forte si vor masca micile imperfectiuni. Corsetele creeaza un decolteu frumos, sutienele dau farmec si iti evidentiaza formele iar chilotii confera un plus de sarm. Unele dintre voi veti indragi si lenjeria pentru forme voluptoase. Eleganta si senzuala, dar in acelasi timp placuta si confortabila - aceasta este lenjeria din oferta noastra.


LENJERIE PENTRU BĂRBAŢI
Si domnii au nevoie de lenjerie, iar Astratex.ro nu i-a uitat. Oferim o vasta selectie de boxeri si chiloti clasici si accesorii moderne si practice cum sunt tricourile si maiourile. Si pentru baieti am pregatit o oferta de lenjerie. Studiaza oferta noastra si alege-i partenerului sau baietelului tau lenjerie de la Astratex.

Lenjerie pentru femei        Lenjerie pentru barbati          
Sutiene                                                          Boxeri
Chiloti                                                           Chiloti si tanga
Lenjerie pentru forme voluptoase                   Tricouri si maiouri
Dresuri si colanti                                            Lenjerie modelatoare
Lenjerie erotica                                              Lenjerie erotica
Lenjerie pentru gravide si mamici                    Pijamale si capoate
Neglijeuri de lux                                             Lenjerie termica
Lenjerie fara cusaturi                                      Sorturi
Lenjerie sport                                                 Sosete
Maiouri                                                   
Lenjerie modelatoare
Lenjerie functionala
Accesorii
Pijamale si capoate
Corsete si portjartiere

Haine si accesorii
Lenjerie ti-ai cumparat deja! Dar pentru ca nu va fi vizibila pentru toata lumea, ti-am pregatit o super selectie de accesorii si haine pe care sa le poti asorta cu sutienul si chiloteii tai. Am selectat cele mai frumoase produse - body-uri, caciulite, rochii,bluze, dar si colanti. te vei simti cea mai chic!
Costume de baie
Alege-ti modelele preferate din colectia de costume de baie a anului curent. Ti-am pregatit o gama variata de costume de baie moderne - din colectia anului 2015. Costume de baie cu totul sau din doua piese, cu croieli originale si combinatii de culori in tendinte.

Outlet
Meniul OUTLET de pe Astratex.ro cuprinde lenjerie de firma la preturi extraordinare. Puteti alege produse din colectiile mai vechi de la producatorul dumneavoastra preferat cu o reducere de pana la 70%. Bucurati-va astazi de reducerile din meniul outlet de pe Astratex.ro.

Promotii
REDUCERI de pana la 25% - doar in aceasta saptamana! Lenjerie la preturi excelente, din toate categoriile. Cumpara sutiene si alte produse la cele mai bune preturi.

                              

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu