Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

vineri, 3 aprilie 2015

Tratarea diabetului prin alimentatia raw

Ani de zile am fost invatati ca boala este ceva foarte serios si trebuie sa luam medicamente pentru a ne vindeca. Dar se pare ca printre informatiile meschine transmise pe diverse canale de companiile farmaceutice, se mai strecoara, cu greu, e adevarat, si informatii ce prezinta alternative sanatoase pentru vindecare. Stiu ca la prima vedere este destul de greu sa credem ca exista posibilitatea tratarii de boli grave, precum diabetul, doar printr-o alimentatie corecta. Si totusi, am gasit un documentar care pare sa contrazica tot ceea ce ne-a fost inoculat vreme de zeci de ani.
Simply Raw: Reversing Diabetes in 30 Days” (“Pur si simplu crud: Vindeca diabetul in 30 de zile”) este un film documentar independent, in cadrul caruia 6 americani bolnavi de diabet (2 avand diabet de tip I si 4 cu diabet de tip II, dependenti de insulina si medicamente) sunt urmariti in timp ce trec la o dieta compusa doar din alimentatie raw vegana.
Cei 6 merg la o clinica de intinerire din Arizona, numita “Tree Of Life Rejuvenation Center “(“Copacul vietii”), unde sunt provocati sa renunte la carne, lactate, zahar, alcool, cofeina, sucuri, mancare de tip fast food, mancare procesata si chiar gatita, timp de 30 de zile.
Filmul urmareste remarcabila calatorie a fiecarui participant si surprinde transformarile medicale, fizice si emotionale create de aceasta schimbare radicala a dietei si a stilului de viata. Iar rezultatele sunt spectaculoase si demne de toata aprecierea. Patru dintre ei renunta complet la medicamente si insulina (inclusiv cel cu diabet tip I, despre care se spunea ca este insulino dependent toata viata si netratabil). Un alt individ renunta dupa 2 saptamani la program, dar si in cazul lui, efectele erau vizibile, renuntase complet la medicamente, la insulina si avea valori normale de sanatate. Iar cel de-al 6-lea, cel mai rebel dintre toti, care avea diabet de tip 1 din copilarie, cu toate ca nu a respectat conditiile 100%, a ajuns la 5 unitati de insulina in loc de 70 cate facea inainte, schimbandu-si in acelasi timp atitudinea fata de viata si de tratamentul in sine.
La baza acestor reusite sta Dr. Gabriel Cousens si centrul lui de vindecare prin hrana vie.
“Pur si simplu crud” este unul dintre cele mai simple, educative, puternice si inspirante documentare pe care le-am vazut vreodata si vi-l recomand cu mare drag.
Pur si simplu crud – Iata cum se poate vindeca diabetul in 30 de zile!
http://goo.gl/Csoer3
Pofta de o viata frumoasa si sanatoasa!! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu