Translate

Sanatate pentru prieteni - canal YOUTUBE

luni, 25 mai 2015

Simptome ce indică existenţa paraziţilor in organism


Numărul simptomelor posibile în urma infestării este foarte mare și există o poblemă globală - lupta cu paraziții

Potrivit statisticilor, 16 milioane din decesele anuale sunt cauzate de bolile infecțioase și parazitare. Infestările cu viermi intestinali ocupă locul trei la cauze ale imbolnăvirilor.
                                        Nichiduta
În organism, paraziții duc o viață "paralelă", se hrănesc cu energia celulelor și cu nutrienții destinați acestora, absorb tot ce este mai bun din hrană (de aceea apare senzația continuă de foame). Nu trăiesc doar în tractul intestinal, ci și în plămâni, ficat, muşchi şi articulaţii, esofag, creier, sânge, inimă, piele, ochi.
citeste : Cel mai puternic antibiotic si remediu anti-cancer!
Simptome ce indică existenţa paraziţilor:
• Constipaţie. Infectarea cu paraziți poate bloca căile biliare şi intestinale.
• Diaree. În acest caz este rezultatul prezenței parazitului, nu al încercării organismului de a se debarasa de infecţia existentă.
• Gaze şi balonare. Balonarea este deseori simptomul existenţei "paraziţilor tăinuiţi".
• Sindromul stomacului "nervos". Paraziţii pot irita, inflama şi acoperi pereţii celulelor intestinelor, ceea ce duce la apariţia unor dezechilibre.
• Dureri în articulaţii şi muşchi. Durerile, inflamarea articulaţiilor şi muşchilor pot fi rezultatul dereglării alimentării ţesuturilor, provocată de paraziții care se "încapsulează" .
• Anemie. Dacă paraziţii sunt numeroși, ei pot consuma o mare cantitate de sânge.
• Alergie. Paraziţii provoacă reacţii alergice.
                                                   Nichiduta
• Pielea nesănătoasă. Paraziţii pot provoca urticarie, erupţie, eczeme, precum și ulcer cutanat, inflamaţii, papiloame (negi) şi dermatite.
• Granuloame. Se formează de obicei pe pereţii intestinului gros şi rectului, dar si în plămâni, ficat, cavitatea abdominală şi uter. Reprezinta focare ce conțin ouă distruse de paraziți.
• Nervozitate. Agitaţia şi nervozitatea pot fi rezultatul intoxicării cu paraziţi.
• Dereglarea somnului. Poate fi rezultatul eliminării nocturne a unor paraziţi prin anus, ceea ce provoacă dureri puternice şi mâncărime. Trezirile frecvente, în special între orele 2 şi 3, pot fi rezultatul încercărilor organismului de a elimina substanţele toxice (conform postulatelor medicinei chineze, în aceste ore se activează procesele în ficat) .
• Scrâşnirea dinţilor. Bruxismul poate fi reacţia sistemului nervos la un iritant străin, un simptom al infectării cu paraziți.
• Oboseala cronică. Slăbiciunea, apatia, depresia, reducerea concentrării şi memoriei pot ţine de existenţa paraziţilor, a caror activitate duce la lipsa de substanţe nutritive în organism, ca urmare a asimilării insuficiente, în special a vitaminelor A şi B12.
• Dereglări ale imunităţii. Paraziţii "agresează" permanent sistemul imunitar, îl pot slăbi, deschizând calea infecţiilor bacteriene şi virale.
• Rectul lăsat. Majoritatea paraziţilor trăiesc în rect. 95% din boli şi indispoziţii țin direct sau indirect de rectul impurificat.
Existența paraziților se poate depista prin analiza fecalelor și observarea ouălor depuse. Aceasta metodă nu dă totdeauna rezultatele dorite, este posibil ca parazitul să nu fi depus ouă la data analizei. Pentru depistarea timpurie a tuturor formelor de paraziți se recomandă analiza sângelui cu microscopul în câmp întunecat.
Nichiduta
Este indicată deparazitarea de două ori pe an, cu metode naturale, a fiecărui membru al familiei, precum și a animalelor de companie sau din gospodărie.
Profilaxia se poate face respectând câteva reguli de igienă: spălarea pe mâini înainte de fiecare masă; consumul apei din surse sigure; spălarea îndelungată a fructelor și legumelor; prelucrarea termică a produselor din carne, folosirea protecțiilor anti-insecte.
citeste : Dieta naturista pentru cancer- Dieta BUDWIG cu ulei de in

http://ro.blastingnews.com/
                                           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu